Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Літературно-музична зустріч «Україна - рідний край» (КУ «Вітовська ЦБС»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня. Напередодні Дня Незалежності України.
23 серпня ми відзначаємо День Прапора.



21 серпня у М-Погорілівській сільській бібліотеці Комунальної установи «Вітовська ЦБС» відбулась літературно-музична зустріч «Україна - рідний край», присвячена 26-річниці Незалежності України. Захід розпочався найкращою в світі для кожного справжнього українця піснею – гімном України.

На заході був присутній М-Погорілівський сільський голова Ботанін Андрій Леонідович, який привітав односельців з цим чудовим святом та докладно відповів на запитання, які хвилювали присутніх.



Юні жителі села Софійка Старостенко, Карина Тарасенко, Вікторія Гайдук читали патріотичні вірші. Всім сподобались гарні пісні талановитої дівчини Юлії Колесник «На нашій Україні», «А ми бажаєм вам добра».

Присутні отримали величезне задоволення від зустрічі з заслуженим артистомУкраїни, лауреатом премії ім. М. Аркаса, лауреатом багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів пісні, музикантом, співаком, композитором, аранжувальником і поетом Олександром Сичьовим та його ученицею Дарією Дамаскіною.

 


До уваги читачів була представлена книжкова виставка «Соборна і єдина сонцесяйна моя Україна». Жителі села на чолі з завідуючою бібліотекою Валентиною Гуменюк були щиро вдячні за придбану акустичну систему, завдяки якій музичні номери набули набагато кращого якісного звучання. Захід пройшов в теплій, дружній обстановці.

Гуменюк В., завідуюча Михайло-Погорілівською сільською бібліотекою КУ «Вітовська ЦБС»

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.