Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Озерова І. Г. Foot-квест «Баштанка — твоє місто? Пізнай його краще!» (Баштанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

У Баштанській центральній районній бібліотеці відбувся краєзнавчий foot-квест «Баштанка — твоє місто? Пізнай його краще!», присвячений 211-й річниці з дня заснування міста.

Учасниками змагання стали учні 9-Б класу ЗОШ №2 разом з класним керівником Бурдейною О. П., які завітали в цей день до бібліотеки. Також у foot-квесті взяли участь О. М. Смола, письменниця, наша землячка, та місцевий самодіяльний художник О. І. Бондаренко.

Квест розпочався біля пам’ятника «Єдності і Миру» на центральній площі міста. Відкрив захід міський голова І. В. Рубський, який привітав молодь з Днем міста, провів короткий екскурс в історію рідного краю та побажав успіхів у виконанні завдань foot-квесту.

Продовжився квест в фойє центральної районної бібліотеки. Ведуча заходу бібліотекар Т. М. Змієвська оголосила умови проведення та правила гри. Так що ж таке «foot-квест»? Це розважальна та інтелектуально-командна гра, яка полягає у проходженні командою вказаного маршруту, не лише в приміщенні бібліотеки, а й за її межами. Це велика пригода, пов'язана з пошуком. Учні розділилися на дві команди та одягли розпізнавальні атрибути — жовті хустки та сині бейсболки.

Під час квесту учні не лише проявили знання, ерудицію, кмітливість, уміння змагатися в командній грі, але й дізналися багато цікавого про бібліотечні фонди, познайомилися з краєзнавчими виданнями. «Квесторів» під час заходу чекали несподівані сюрпризи та радісні відкриття. Учні мандрували стежками рідного міста та знайомилися з визначними місцями і архітектурними спорудами рідного краю — пам’ятниками, будівлями, фонтанами.

Останнім завданням квесту була участь у стріт-арті «Рідне місто єднає друзів». Команди з великим інтересом та завзяттям створювали цікаві малюнки на асфальті, присвячені рідному місту. А на завершення учасники квесту склали карту нашого міста.

Директор Баштанської ЦБС Г. І. Борщевецька підвела підсумки foot-квесту «Баштанка — твоє місто? Пізнай його краще!» та вручила капітанам команд дипломи. Працівники бібліотеки запросили всіх учасників до святкового солодкого столу.

 

 

 

 



І. Озерова, завідуюча відділом обслуговування Баштанської ЦРБ

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.