Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. Під знаком Купідона (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

День святого Валентина – свято всіх закоханих – відзначається 14 лютого. Кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. І саме з нагоди Дня Валентина 15 лютого в Кривоозерській центральній районній бібліотеці відбувся майстер-клас по виготовленню об’ємних «валентинок», який провела Желєзняк Т. М., керівник гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво рідного краю» Будинку дитячої творчості, та розважальна бібліовечірка «Під знаком Купідона», яку підготувала бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури Гончарук В. М.

На захід до бібліотеки завітали учні груп №1 та №15 Кривоозерського професійно-аграрного ліцею з класними керівниками Сопінською Тетяною Миколаївною, Мержієвською Інною Пилипівною та майстром в/н Другановою Світланою Вікторівною.

Учасників розважальної програми ведуча Кузьмінська Валентина, методист ЦРБ, умовно поділила на дві команди «Валентинки» та «Амурчики». Журі у складі Вусатенко Ріти, бібліотекаря читальної зали, Лаврик Алли, бібліографа ЦБС та Желєзняк Тетяни оцінювали виконання завдань командами. Учасники змагалися у конкурсах «Вікторина», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!» (суть конкурсу полягає в тому, що учасники на швидкість повинні об’єднати імена в пари, відомі своїм коханням всьому світу), «Склади слово» (за допомогою букв, з яких складається назва свята День Святого Валентина, утворити якомога більше інших слів) та у конкурсі майстрів ораторського мистецтва «Ораторів» (завдання учасників - розповісти відомий вірш в різних амплуа та з різним емоційним настроєм).

Конкурси перепліталися з різними літературними інформаційними та музичними паузами. Бібліограф ЦБС Лаврик Алла презентувала молоді книги з літературної експозиції «А кохаю я як кохають поети». Журі підбили підсумки, але в цей вечір перемогла дружба та любов. На завершення бібліотекарі пригостили всіх солодощами.

 

 

 

 

В. Кузьмінська, методист Кривоозерської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.