Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Небесна Сотня на п'єдесталі людської пам'яті (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

20 лютого минає чотири роки з того часу, коли Україна пережила криваві події – розстріл на Майдані. Сотня українців віддала своє життя за честь, за волю, за право бути українцями і за свою Батьківщину. З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в бібліотеках району пройшла низка патріотичних заходів.

20 лютого Кривоозерська центральна районна бібліотека приймала в своїх стінах учнівську молодь 9-х класів з Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з учителем суспільних дисциплін Антоніною Коваль на годину-реквієм «Ангели Майдану…». Директор КЗ Кривоозерська ЦБС Раїса Черепанова запропонувала до уваги присутніх відеоряд “Сто крилатих героїв - це Ангели Майдану”, який підготувала і вела Ріта Вусатенко, бібліотекар читального залу, по закінченні якого була оголошена хвилина мовчання в пам'ять загиблих героїв. Бібліограф Алла Лаврик презентувала юнакам та дівчатам виставку-інсталяцію «Дні, що вразили світ». Під звуки відомої кожному українцю пісні «Пливе кача по Тисині…» були запалені свічки пам'яті та передавались з рук в руки. В заході взяли участь Кернасовська Олена, заступник начальника Кривоозерського бюро правової допомоги та Формагей Аліса, головний спеціаліст Кривоозерського бюро правової допомоги.

У бібліотеці села Мала Мечетня до Дня героїв Небесної Сотні відбувся історичний портрет “Перший мій подих і подих останній” на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Бібліотека села Секретарка запросила учнів та вчителів Секретарської ЗОШ на годину-скорботи “Ми сотнями пішли на небо…”. Ведуча Тамара Денисюк разом з учнями згадали події, які відбувалися на Майдані 18-20 лютого 2014 року, переглянули документальний відеоролик. Бібліотекар представила літературні новинки, присвячені Героям Небесної Сотні.

Патріотичний діалог «Майдан – це стан душі і поклик серця» відбувся у Мазурівській сбф, а користувачі Красненьківської сбф переглянули фотовиставку «Герої Революції гідності».

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.