Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи
21.03.2018 00:00 Обновлено 28.03.2018 14:57
21 березня в КЗ “Центральна бібліотека Новобузької ЦБС” відбулася відеопрезентація «Особливості європейської кухні» для студентів 43М групи аграрного коледжу.
Європа вважається дуже цікавою для подорожей з точки зору своєї культурної спадщини і кількості історичних пам'яток. Крім пам'яток, європейські країни славляться різноманітною кухнею, а деякі з них вважаються вишуканими — італійська і французька. Європейська кухня є різноманітною не тільки за своїми рецептами, але і за особливостями оформлення страв. Це залежить не тільки від країни або регіону, але також і від умов життя, культури, харчових переваг і традицій. Європейська кухня включає в себе найпопулярніші страви Франції, Великобританії, Італії, Бельгії, Німеччини, Австрії та інших.
Т. В. Васильєва, бібліотекар юнацького абонементу відділу обслуговування Новобузької ЦРБ
< Попередня | Наступна > |
---|