Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Український фронтир: виклики для Причорномор’я (Первомайська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

15 квітня в читальному залі Первомайської районної бібліотеки відбувся круглий стіл на тему «Український фронтир: виклики для Причорномор’я», на якому були презентовані результати вивчення регіональної ситуації в сфері безпеки, здійснені на основі соціологічних досліджень та експертного опитування.

Організатором заходу виступив Національний інститут стратегічних досліджень у партнерстві з громадською організацією «Центр міжнародної безпеки» за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Проект спрямований на вивчення актуальних загроз та викликів в мультикультурних, полінаціональних регіонах, де існують ризики посилення конфліктогенності через внутрішні та зовнішні чинники, які формують регіональне безпекове середовище.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась Габріеле Бауманн, керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні. В якості спікерів взяли участь експерти Національного інституту: Валерій Кравченко, старший науковий співробітник відділу проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки; Андрій Каракуц, перший заступник директора ДМГО «Центр міжнародної безпеки». Олександра Давимук, молодший науковий співробітник відділу проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки, презентувала підсумки соціологічного дослідження «Український фронтир: виклики для Причорномор’я».

У заході взяли участь працівники органів місцевого самоврядування, представники бізнесу, громадські активісти, бібліотекарі. Відбулась змістовна дискусія з заявлених питань.


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.