Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Шевченко О. О. До рідного краю серцем прихилюся (Воскресенська селищна бібліотека Воскресенської селищної ОТГ Вітовського району)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Велика роль у процесі формування патріотизму в молодого покоління належить саме бібліотекам. Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, вивчати його історію і культуру. Тому вихованці гуртка «Пізнаємо рідний край» — Ліза Приходська, Настя Гавриленко, Ганна Кудряшова, Анжела і Софія Бандури, авторки проєкту «Зв'язок поколінь», — спробували себе в якості екскурсоводів. Вони провели першу екскурсію мінімузеєм селища Воскресенське для учнів 6-Б класу.

Юні гіди розповіли присутнім про історію селища, демонструючи експонати, яким більше двох сотень років, та провели ігри, в які грали діти багато років тому: «Колечко, колечко, выйди на крылечко» і «Хто спритніший?». Дівчатка вчилися носити воду за допомогою коромисла, зав'язували українські хустки, примірювали віночки.

Така краєзнавча робота бібліотеки та гуртківців — це велика патріотична справа, важливий засіб успішної пропаганди і вивчення всього культурного багатства рідного краю.
 
О. О. Шевченко, завідувачка Воскресенської селищної бібліотеки Воскресенської селищної ОТГ


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.