Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. Розважальна вечірка для молоді до Дня Святого Валентина (КЗ «Кривоозерська ЦБС»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

11 лютого в читальній залі Кривоозерської Центральної бібліотеки відбулась розважальна вечірка для молоді «Амурні справи» до Дня Святого Валентина, на яку завітали учні Кривоозерського професійно-аграрного ліцею.
У гарно прикрашеній залі ведучі – бібліотекарі Бардичевська Світлана та Вусатенко Ріта – проводили з учасниками вечірки різні конкурси. Під час першого конкурсу четверо хлопців обирали собі серед дівчат половинку. Познайомилися з дівчатами під час другого конкурсу «Знайомство». Журі у складі бібліотекарів Дмітрієвої Галини та Лаврик Алли оцінювали виступи пар. Учасники змагалися у конкурсах «Компліменти», «Зрозумій мене без слів» (запросити на побачення невербальними засобами спілкування – мімікою, жестами), «Знайти пару» (учасники на швидкість мали об’єднати імена в пари, відомі своїм коханням всьому світу), «Етикет», «Танцюють усі», «Серенада під вікном», «Сердечко» (кожна пара вирізає сердечко, обидвоє тримаючи ножиці правими руками за кільце). Конкурси перепліталися з різними літературними інформаційними та музичними паузами, які вміло підібрала працівниця бібліотеки Ірина Скосирська. За підсумками конкурсів перемогла пара Денис і Аня. Бібліограф Лаврик Алла презентувала молоді книги про кохання з літературної експозиції. І за традицією, після завершення заходу учасники зробили спільне фото на згадку.
 
Валентина Кузьмінська, методист
 
 
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.