Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Стоянова В. Тиждень цифрової грамотності у бібліотеці (КЗ «Баштанська публічна бібліотека»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

22-28 березня в Україні пройшов Європейський тиждень цифрової грамотності, до якого долучилася Баштанська публічна бібліотека.
Протягом усього тижня працівники бібліотеки надавали цікаву і корисну інформацію своїм користувачам щодо цифрової грамотності в Центрі вільного доступу до Інтернет. Заняття проходили індивідуально у зручний час для користувачів.
 
Відвідувачі бібліотеки мали можливість ознайомитись з освітніми серіалами та зареєструватись на платформі «Дія. Цифрова освіта». Найпопулярнішими курсами серед користувачів на цьому тижні були: «Базові цифрові навички», «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома», «Сучасне резюме та пошук роботи онлайн», «Кіберняні» та «COVID-19: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень».
 
Працівники Баштанської публічної бібліотеки прийняливзяли участь в онлайн-марафоні «Цифрова грамотність людей та спільнот», організаторами якого стали Українська бібліотечна асоціація та Міністерство цифрової трансформації України. Захід пройшов 26 березня на платформі Zoom та на офіційній сторінці УБАу Facebook.
 
Баштанська публічна бібліотека запрошує жителів Баштанщини долучатися до заходів національної програми «Дія. Цифрова освіта», пройти безкоштовно різноманітні навчання та підвищити свій рівень цифрової грамотності.
 
В. Стоянова, бібліотекарка відділу обслуговування кафедри для юнацтва Баштанської публічної бібліотеки
 
 
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.