Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Свято української душі (КЗ “Публічна бібліотека” Веселинівської селищної ради)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

«Свято української душі» — під такою назвою був проведений захід для учнів 9-Б класу Веселинівської ЗОШ I-III ст., організований КЗ “Публічна бібліотека” Веселинівської селищної ради до ювілейного 15-го Всесвітнього дня вишиванки.

Прабабусина скатертина, бабусин рушник, матусин весільний рушник, вишита тіткою сукня – про всі ці роботи розповіла маленька гостя, учениця 4-В класу Ангеліна Стоян. Вона пишається традиціями, які зберігаються і будуть  продовжуватись наступними поколіннями її родини.

Бібліотекарка О. О. Юсипей розповіла про історію свята, провела вікторину і конкурси із плетіння віночка та пов’язування стрічки. Вона зауважила, що українці вбираються у вишиванки не тільки для краси, а щоб  показати всьому світу нашу національну культуру, звичаї, історію.

Свято пройшло цікаво та пізнавально. Популяризація бібліотеками традиційного українського мистецтва є важливою складовою виховання молодого покоління.


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.