Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Стоянова В. Літературний дебют на засіданні молодіжного клубу (Баштанська публічна бібліотека)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

6 листопада відбулося онлайн-засідання «Магія пера» молодіжного клубу «Арт – Грані», який діє в Баштанській публічній бібліотеці.

Ведуча заходу, бібліотекар відділу обслуговування Валентина Стоянова, провела історичний екскурс в дивовижно яскравий світ поетичного слова та ознайомила молодь з талановитими поетами Баштанського краю, які є членами літературно-мистецького клубу «Роксолана».

Та головною метою цієї зустрічі було знайомство з творчістю членів молодіжного клубу – Кариною Бабак і Єлизаветою Жуковською. Поміж багатьох інших талантів юні баштанчанки – молоді майстрині пера, які натхненні поетичною творчістю. Під час заходу авторки чуттєво декламували свої вірші, насичені багатобарвним сприйняттям світу. Вони розповідали про свою творчість та захоплення, про мрії й плани на майбутнє.

Члени клубу привітали Єлизавету і Карину з першим літературним дебютом та побажали їм нових поетичних відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення. Завдяки формату онлайн до зустрічі приєдналися члени клубу «Арт – Грані» з Миколаєва, Києва та Харкова, які зараз навчаються у вищих навчальних закладах.

Засідання молодіжного клубу пройшло творчо, цікаво та натхненно.

В. Стоянова, бібліотекарка відділу обслуговування кафедри для юнацтва Баштанської публічної бібліотеки


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.