Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Данчук О. Поетичне рандеву «Перепустка в юність» (КЗ «ПБ Єланецької селищної ради»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Які ж вони сучасні поети? Як пишуть? Про що пишуть? Саме про це йшла мова в Єланецькій центральній бібліотеці під час поетичного рандеву «Перепустка в юність» з учнями 10 класу Єланецького ліцею №1 та випускниками ліцею №2.

Бібліотекарка Олена Данчук зазначила, що поряд з такими відомими миколаївськими поетами як Віра Марущак, Тетяна Свірська, Тарас Кремінь творять молоді, талановиті, неординарні літератори. Вони є учасниками багатьох літературних конкурсів, видають збірки власних поезій і більшість з них вже є членами Національної спілки письменників України. Школярі дізналася про Дарину Березіну, Олександру Кучеренко, Надію Агафонову, Наталю Білецьку, Артема Бебика та Олега Дороша.

Учасники поетичного рандеву переглянули відеоматеріали з презентації збірки поезій Олега Дороша «Сонце на рейді». Особливо сподобалось присутнім його читання авторських поезій під музичний супровід.

Бібліотека завжди відкрита для спілкування та рада зустрічі зі своїми читачами.

О. Данчук, бібліотекарка Єланецької центральної бібліотеки


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.