Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Чорна А. Літературна година «Книга – мій співрозмовник» (КЗ «ПБ Єланецької селищної ради»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

У межах Національного тижня читання поезії, ініційованого Українським інститутом книги, в Єланецькій центральній бібліотеці відбулася літературна година «Книга – мій співрозмовник» для учнів 9-Б класу Єланецького ліцею №1.

Бібліотекарки представили присутнім книжкову виставку «Пісня тисячі голосів», на якій було зібрано найкращі поетичні збірки авторів різних поколінь, зокрема поезії, написані під час російсько-української війни. А також презентували книжкові новинки від PEN Ukraine — англомовні видання різної тематики і твори українських письменників. Бібліотекарки звернули на окрему увагу юних читачів на «Рубінову книгу» німецької письменниці Керстін Гір. Ліцеїсти переглянули буктрейлер на книгу та поділилися своїми враженнями.

Новенькі книжки не затрималися на книжкових полицях, а одразу знайшли своїх читачів. Тож канікули у старшокласників будуть цікавими та змістовними.

Анастасія Чорна, в. о. директора КЗ «ПБ Єланецької селищної ради»

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.