Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців Бібліотечна Шевченкіана: рейтинг Рейтинг “Бібліотечної Шевченкіани” укладено!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - Бібліотечна Шевченкіана: рейтинг

У 2014 році українська спільнота відзначала 200-річний ювілей Великого Кобзаря. Бібліотеки ЦБС Миколаївської області провели цикли заходів на відзначення цієї визначної дати. Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва у рамках проекту “Бібліотечна Шевченкіана” систематизувала всі цікаві напрацювання колег з області та виставила на власному сайті для проведення незалежного та відкритого голосування. 5 березня, напередодні 201-ї річниці з дня народження Т. Г. Шевченка, голосування було завершено, підсумки підбито і рейтинг укладено.


Отож, в ході online-голосування, що тривало більше місяця, 168 осіб за 10-бальною шкалою оцінили рівень заходів, проведених бібліотеками ЦБС Миколаївщини. Пальму першості виборола Баштанська ЦБС (середній бал — 6,3), срібним призером стала Кривоозерська ЦБС (4,4), бронза — у Первомайської ЦБС (3,9). Щиро вітаємо переможців! Бажаємо енергії та наснаги, нових звершень та успіхів!

Результати роботи всіх бібліотек області не залишились поза увагою відвідувачів сайту МОБЮ. Про це свідчить кількість переглядів: у Арбузинської ЦБС їх 248, Баштанської — 225, Березанської — 330, Братської — 299, Веселинівської — 287, Вознесенської — 285, Кривоозерської — 338, Новоодеської — 201, Первомайської — 243.

Висловлюємо подяку колегам, що взяли участь у проекті “Бібліотечна Шевченкіана”, за плідну роботу, професіоналізм, творчість та креативний підхід до роботи з молоддю.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.