Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

911 - Для учасників АТО

До уваги травмованих діючих та звільнених військовослужбовців і персоналу сектора безпеки і оборони України — розпочато набір на програму активної реабілітації «Повернення до життя» на 2016-2017 рр.


Активна реабілітація — це комплекс заходів із застосуванням засобів фізичної культури та спорту, скерованих на самообслуговування, максимальну незалежність у повсякденному житті та побуті, інтеграцію та суспільну активність людини, що зазнала важких уражень опорно-рухового апарату або сенсорних функцій організму внаслідок травми, поранення чи захворювання. Основними складовими процесу активної реабілітації є фізична, психологічна та соціальна реабілітація.

Табір активної реабілітації — один з методів відновлення фізичного та соціального стану людини після ураження опорно-рухового апарату або сенсорних функцій організму, внаслідок травми, поранення чи захворювання.

Метою табору є досягнення людиною з функціональними порушеннями, максимальної незалежності від сторонньої допомоги, і тим самим, покращення якості свого життя.

Учасником програми активної реабілітації «Повернення до життя» можуть бути учасники бойових дій в зоні АТО, які мають порушення опорно-рухового апарату, в т. ч. ампутації кінцівок, порушення зору, слуху, травму хребта з ураженням спинного мозку, черепно-мозкові травми тощо, і які не мають відкритих ран та суворих протипоказань до фізичних навантажень.

Детальніше про Програму тут
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.