Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Наприкінці березня в усіх бібліотеках України щороку проходить Тиждень дитячої та юнацької книги. 16 березня бібліотекарі завітали до миколаївської загальноосвітньої школи №31, щоб запросити школярів в гості до бібліотеки на Тиждень книги і запропонувати їм взяти участь у вікторинах і конкурсах, флешмобі і творчих вечорах, літературних паті і модних тусовках, інтелектуальних іграх і снепшоті.

Але чого відкладати добру справу і чекати саме того Тижня? Скориставшись нагодою, бібліотекарі відразу в школі провели маленьке свято книги “Скарбниця знань — то книга наймудріша”. Багато див приховано у книзі, яка допомагає нам пізнати й зрозуміти навколишній світ і самих себе. Ернест Хемінгуей влучно назвав одну із своїх книг “Свято, яке завжди з тобою”. Цікавим для учнів був історичний екскурс “Найцінніше надбання людства”: бібліотекарі намалювали шлях перетворення книги від надписів на стінах печер і каменях до друкованого видання.

Хоча Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва наймолодша серед інших обласних бібліотек Миколаївщини, але в її фонді є свої раритети. Учні особисто мали змогу потримати в руках найменшу книгу з нашої бібліотеки: це книга Вакарова “Удар за ударом”, її розміри 6,5х8 см. Найбільша книга в бібліотеці — “Національний атлас України. Її параметри 70х100 см (да-да, саме метр!).

Відповівши на запитання вікторини “Диво, ім’я якому книга”, хлопці і дівчата з цікавістю розглядали і гортали книжкові новинки і молодіжні журнали.

Тиждень книги наближається... Чарівний світ книг чекає вас!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.