Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Родина — мій дім, мій оберіг

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

26 травня в обласну бібліотеку для юнацтва завітали студенти Миколаївського політехнічного коледжу та Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв на зустріч з талановитою молодою родиною Олександра Попова та Анни Атланової.

Олександр і Анна — співробітники Миколаївської обласної державної телерадіокомпанії. Телеоператор і асистент режисера — професії надзвичайно цікаві, креативні. Та не лише цим виділяється подружжя з-поміж багатьох сімейних пар: вони — яскраві, захоплені, творчі особистості, наділені божою іскрою — талантом.

Прекрасна половина родини, Анна, народилася в Миколаєві. Має дві вищі освіти: закінчила Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова та Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Вона дипломований інженер комп'ютерних систем та звукорежисер. Анна, як асистент режисера, бере участь у підготовці всіх телепередач Миколаївської ОДТРК.

Змалечку Анна захоплюється музикою, закінчила музичну школу по класу фортепіано. Навіть створила свою рок-групу “Гра Втемну”, яка за п'ять років стала лауреатом багатьох фестивалів: “Мазепа-Фест”, “Тарас Бульба”, “Червона Рута”, “U.ROK”, “Млечный путь”, “Обрій” Зараз А. Атланова успішно співпрацює з циганським ансамблем “АНТРЕ”. Пісня — душа дівчини, незмінна її супутниця. Анна просто зачарувала молодь своїм неповторним співом. У її виконанні прозвучали авторські пісні “Фіалочки”, “Весна”, “Гра під дощем”.

Олександр Попов розповів студентам про особливості професії телеоператора, котра поєднує в собі творчість і технічні знання. Адже телеоператор повинен знати закони композиції, кольору, світла та відмінно володіти сучасною цифровою технікою і оптикою. Робота над реаліті-шоу, прямим ефіром інформаційної програми, різноманітні зйомки — ось тільки невеликий екскурс в діяльність телеоператора. І ні для кого не секрет, що хороший, грамотний фахівець — бажаний гість на будь-якому телеканалі. Крім того, Олександр  постійно зустрічається та спілкується з відомими людьми. Власне саме роботі на телебаченні пара завдячує своїм знайомством. Ці дві творчі особистості, об'єднані почуттями, є натхненням і підтримкою один для одного. Анна зізналася, що запорукою їхнього сімейного щастя є довіра, взаємоповага, спільні мрії та життєві орієнтири.

Подружжя викликало непідробний інтерес та симпатію у молоді. Тому не дивно, що Олександр та Анна відповіли на безліч запитань, що стосувалися не лише професійної діяльності.

Чи можна назвати ваші стосунки службовим романом? — Так, адже вони зародилися саме на телестудії.

Анно, чи брали Ви участь у Всеукраїнських кастингах “Голос країни”, “Шанс”? — Брала. Але я вважаю, що для таких проектів мені потрібно ще попрацювати над собою.

Олександре, як Ви вирішуєте сімейні конфлікти? — Я завжди іду на компроміс.

Чи є у Вас домашні улюбленці? — Так. Це наш кіт і рибки.

Юнаки та дівчата брали автографи у Олександра і Анни, фотографувалися, спілкувалися. Зустріч була зіткана з добра і щирості, ніжності і зворушливості, бо ж вона про СІМ'Ю.

В материале использован видеосюжет из телевизионных новостей Николаевщины  Николаевской областной гостелерадиокомпании

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.