Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Foot-квест “Історичний Миколаїв”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 квітня у місті Миколаєві відбувалися незвичайні події. На вулиці Адміральській увагу перехожих привертали групки молоді, які уважно розглядали будівлі, читали написи на пам'ятниках, щось бурхливо обговорювали і швиденько рушали далі. Розгадка виявилася простою: ці хлопці та дівчата — учасники foot-квесту “Історичний Миколаїв”.


Організатори даного краєзнавчого заходу — Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва, громадські організації “Жіночі Ініціативи та Демократія” та “Молодіжний рух “Молодь за права людини” при підтримці Департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської ОДА.

Темою гри-квесту не випадково була обрана історія Адміральської та її пам'яток, адже це найстаріша магістраль нашого міста та головна вулиця першого століття його існування.

У квесті “Історичний Миколаїв” взяли участь сім команд — студенти Чорноморського державного університету імені Петра Могили,  Миколаївського коледжу культури і мистецтв, Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету, учні Миколаївського професійного суднобудівного ліцею імені Героя Радянського Союзу В. О. Гречишникова, Миколаївського професійного промислового ліцею, Миколаївського професійного ліцею.

В ході гри команди повинні були пройти дванадцять локацій, виконуючи логічні завдання. На кожній локації, за умови правильної відповіді на запитання квесту, члени команд отримували від координаторів частинки пазлу, з яких на заключному етапі мали зібрати портрет відомої історичної особи (цією видатною людиною був, звичайно ж, Григорій Потьомкін). Для того, щоб знайти усі локації, командам довелося постаратися: додавати пропущені рядки у вірші, розгадувати кросворд, розшифровувати код, шукати зображення нотного стану... До того ж квестівці під час маршруту обов'язково робили селфі, які б підтверджували правильність відповідей, демонстрували командну єдність, оригінальність і шаленість. Повернувшись у бібліотеку, кожна команда з гумором і ентузіазмом захищала свій маршрут.

Переможцем стала команда Миколаївського коледжу культури і мистецтв “Армаліус”, яка була нагороджена квитками у кінотеатр й тортом. Друге місце посіла команда “SPQR” із ЧДУ імені П. Могили, призами для якої стали квитки в театр і торт. Третє — виборола команда “Краєзнавці” Миколаївського професійного суднобудівного ліцею ім. В. О. Гречишникова, члени якої отримали у подарунок книги і (звичайно!) торт. Всі абсолютно команди-учасниці отримали дипломи і заохочувальні солодкі призи.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.