Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Марафон професій триває

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 квітня в обласній бібліотеці для юнацтва вже вдруге в режимі реального часу спілкувалися представники миколаївських навчальних закладів з майбутніми абітурієнтами — старшокласниками Єланецької гуманітарної гімназії.


Партнером заходу була Єланецька центральна районна бібліотека.

Представники Миколаївського інституту права Національного університету “Одеська юридична академія” (Руслана Миколаївна Достдар), Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського (Оксана Володимирівна Гречана), Миколаївського базового медичного коледжу (Катерина Вікторівна Богатирьова), Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету (Анна Станіславівна Бернацька), презентуючи свої навчальні заклади, ознайомили гімназистів з особливостями вступної кампанії 2015 року; детально зупинилися на умовах вступу та вступних іспитах; розповіли про форми та терміни навчання; наявність підготовчих курсів.

Кожен учень мав можливість безпосередньо поспілкуватись з представником  того освітнього закладу, який йому найбільше до вподоби. Питань було чимало, адже тема вступу є для старшокласників зараз найактуальнішою.

Представники закладів освіти подякували бібліотеці за організацію заходу та надану можливість проведення ефективної інформаційно-рекламної кампанії.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.