Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Хай сонцю і квітам всміхаються діти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Доброю традицією стало святкування Міжнародного дня захисту дітей у обласній бібліотеці для юнацтва. 2 червня всіх бажаючих запросили у майстерню радості “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”, організатори якої — бібліотека, Миколаївський обласний благодійний фонд “Індиго”, комісія “Спорт та Жінки” НОК України.


Ведучі Ірина Бринкіс та Лариса Гальченко розповіли про прекрасне свято радості і надії, яке було започатковане у 1949 році Міжнародною демократичною федерацією жінок.

Вітання видатної спортсменки, заслуженого майстра спорту, чемпіонки світу, призера олімпійських ігор в Атланті — Інги Бабакової — стало сюрпризом для юних читачів. Вона побажала дітям гарного настрою, хорошого літнього відпочинку, дружби з книжкою та спортом.

А далі винуватці свята — юні відвідувачі бібліотеки — з ентузіазмом взялися за улюблену справу всіх дітей: грали в ігри, змагалися, відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини. З захопленням відгукнулися вони на запропоновану бібліотекарями акцію “Голуб миру”: виготовити з солоного тіста голубів, розфарбувати їх та прикрасити і відіслати у бібліотеку міста Маріуполя з щирими побажаннями всім її співробітникам і читачам найбажанішого та найголовнішого — МИРУ. Юні миколаївці освоювали чарівну техніку роботи з солоним тістом під керівництвом Олени Плакун — бібліотекаря ОБЮ, яка давно захоплюється виготовленням мукасолек дивної краси і навіть ділиться власним досвідом з усіма бажаючими. Діти старалися виготовити обереги якнайкраще, яскраво розфарбувати, прикрасити, адже невдовзі ці голуби “полетять” до їхніх однолітків на Схід.

І нарешті — очікуваний солодкий сюрприз від голови благодійного фонду “Індиго” Ольги Криницької — морозиво. На згадку про свято всі учасники майстерні радості сфотографувалися з Інгою Бабаковою, Ольгою Криницькою та бібліотекарями, які побажали дітям гарно відпочивати на канікулах, бути здоровими, веселими і щасливими.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.