Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Мистецьке коло “З країною разом: Вінниця”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

26 серпня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відкрилась фотовиставка “З країною разом: Вінниця”, присвячена Дню Незалежності України. Це третя виставка в рамках бібліотечного циклу “Захід — Схід: єднання міст”

Виставка складається з 27 робіт п'яти вінницьких фотомитців і циклу “Вінницькі замальовки” миколаївського фотографа Любові Савельєвої.

Свої унікальні світи глядачам продемонстрували члени Вінницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ), відомі далеко за межами не тільки Вінниці, а й України.


Отже, представляємо... Лаконічні і стильні портрети Олександра Юдіна, голови правління Вінницької обласної організації НСФХУ, художника міжнародної федерації фотомистецтва. Пейзажі та стріт-фотографії Олега Усатюка, одного з найцікавіших фотографів України, творця неординарних творчих проектів. Мінімалістична і формально бездоганна фотографіка Сергія Крота. Фантастичні мікросвіти Ірини Олонічевої, що створила свої власні методи макрозйомки. Репортерські роботи голови Вінницької фотошколи, переможця багатьох міжнародних конкурсів Артема Товстінчука.

Творча дружба миколаївських і вінницьких фотографів, що виросла з спільних пленерів, участі у національних виставках і особистого спілкування, була продовжена й у виставці “З країною разом: Вінниця”. Голова правління Миколаївської обласної організації НСФХУ, завідуюча відділом краєзнавства і мистецтв ОБЮ Любов Савельєва презентувала глядачам свої “Вінницькі замальовки” — фотографії вулиць і мальовничих куточків Вінниці, зняті в 2011-2014 роках.

На відкриття виставки прийшли відомі миколаївські фотографи — Андрій Слива, Ігор Єрмолаєв, Юрій Кошковський, Юрій Першин, Ірина Гузій та ін. Гості теж поділилися своїми фотовраженнями про Вінницю, здійснили віртуальний екскурс “Вінниця очима миколаївців”.

Затишна і комфортна, з прозорим адміністративним офісом, знаменитими фонтанами, швейцарськими трамваями, відремонтованими і прикрашеними тролейбусами, рівними дорогами, різнобарв'ям квітів, відсутністю хаосу зовнішньої реклами, різноманітністю вуличних арт-об'єктів — така Вінниця, місто зі своїм неповторним обличчям, спрямоване в майбутнє.

Виставка триватиме до 25 вересня. Неодмінно відвідайте!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.