Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Сходинки до сімейного щастя

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 листопада читачі обласної бібліотеки для юнацтва ділилися секретами сімейного благополуччя на зустрічі “Сходинки до сімейного щастя”.

Що таке родина? Навіщо вона потрібна? Від яких закономірностей залежить щастя сім'ї? Як створити сімейний затишок? Всі ці питання викликали жваве обговорення. Бібліотекар Лариса Гальченко звернула увагу на те, що секретів сімейного щастя не так вже й багато і запропонувала кожному висловитися з цього приводу.


Особливо цікавою та емоційною була розповідь Ірини Горбенко. Вона говорила про власну родину, про улюблені сімейні свята та заняття і зазначила, що обговорення всіх важливих сімейних питань є основою щирих і міцних стосунків.

Своїми думками про засади родинного щастя та основні “камені спотикання” поділилась читачка Діна Солодрай. Вона розповіла, що свого часу книжка Валентина Бадрака “7 принципов построения семейного счастья” допомогла їй відкрити багато нового у царині стосунків та не допустити помилок у сімейному житті. Всі погодилися з її твердженням, що тільки у родині ми знаходимо спокій, захист, що наш дім — це найсильніший оберіг від усього лихого у житті.

Алла Шкработько-Чорна зазначила, що досягти сімейної гармонії і щастя — завдання не з легких. Хороші відносини, на її думку, залежать від ступеня подібності в поглядах подружжя. Природно, неможливо ставитися до всього абсолютно однаково. Але чим більше схожості в головних питаннях життя і життєдіяльності сім'ї, тим простіше будувати взаємини.

Розповідаючи, всі учасники зустрічі показували та коментували дорогоцінні сімейні реліквії — світлини, серед яких, до речі, були й дуже раритетні.

Сімейну вікторину “Моя родина” провела Лариса Гальченко і доповнила її різноманітними прислів'ями про сім'ю.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.