Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Валентинки hand made in English

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

7 лютого в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся незвичний та креативний майстер-клас “2 в 1” для всіх, хто бажає зробити приємний сюрприз своїм рідним і коханим на День Святого Валентина й заодно підучити англійську.


“Hand made in English” з виготовлення валентинок — перший із циклу творчих майстер-класів, запланованих МОБЮ на відзначення Року англійської мови в Україні. Це результат партнерської співпраці бібліотеки та курсів іноземних мов “Intra”.

Керівник курсів Оксана Безвіконна та викладач англійської мови Інна Бабанська навчали учасників майстер-класу — читачів бібліотеки, учнів ЗОШ №35, членів Молодіжного творчого клубу “Імпульс”, їхніх сестер, доньок — виготовляти незмінні романтичні атрибути Дня закоханих: квіточки, валентинки, гірлянди з сердечок. Навчання велося англійською. Щоб допомогти майстрам-початківцям, викладачі роздали кожному маленькі підказки зі словами та реченнями, необхідними для спілкування та полегшення творчого процесу. Інна Миколаївна англійською розповідала, а Оксана Віталіївна демонструвала, як з серветок виготовити квіти, з кольорового паперу — гірлянду та валентинки.

Коли квіточок і валентинок було виготовлено вдосталь, а гірлянда вражала своєю довжиною та красою, учасники разом з Інною Миколаївною створили  велику святкову композицію, яку подарували бібліотеці. Особливо приємно, що на кожній hand made валентинці є побажання бібліотеці і підпис автора (звичайно ж англійською!).


Атмосфера на заході була дружня, позитивна, весела, сповнена творчого та пізнавального азарту — зробити найкраще, говорити правильно, писати без помилок. Наприкінці майстер-класу учасники подякували бібліотеці в особі директора Наталії Вікторівни Ткаченко та представникам курсів “Intra” за такий гарний захід та виявили бажання зустрітися знову.

Нова зустріч відбудеться обов'язково. У березні. Попередній запис за тел. 47-28-77. Слідкуйте за нашими афішами.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.