Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Бібліоекскурс Туманним Альбіоном

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 лютого читачі обласної бібліотеки для юнацтва здійснили бібліоекскурс до Великобританії — перший з циклу заходів “Подорожуємо англомовними країнами”, запланованих МОБЮ на відзначення Року англійської мови в Україні.


Ведуча розповіла про історію Великобританії, яка утворилася шляхом об'єднання Шотландії з Англією у 1707 році. Назву “Туманний Альбіон” Англія одержала завдяки білосніжним крейдяним скелям Дувра. Цікавою для присутніх була історія державних символів: Прапора та Герба.

Відеовізитка “Королівство Великобританія” познайомила учнів з незвичайними музеями Лондона: музеєм Шерлока Холмса, музеєм мадам Тюссо, музеєм дитячих іграшок та гордістю Великої Британії і її столиці — Букінгемським палацом (резиденцією королів), Тауерським мостом, знаменитою годинниковою вежею “Біг-Бен”.


Непідробний інтерес у присутніх викликала розповідь про винахід Чарльза Макінтоша, про те, що Англія була учасницею найкоротшої війни у світі, а Шотландія має найкоротший авіарейс.

Далі настала черга юних читачів продемонструвати власні знання, відповідаючи на питання вікторини “Чи знаєте ви Великобританію?”.

Ведуча ознайомила школярів з книжковою виставкою “Вивчаємо англійську через мистецтво”, на якій представлені видання про культуру Великобританії. А також порадила вивчати англійську мову — мову міжнародного спілкування номер один у світі.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.