Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Одвічна біль — Афганістан

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ з Афганістану в обласній бібліотеці для юнацтва пройшов урок мужності “Далеке відлуння Афганістану”, учасниками якого стали читачі бібліотеки.

 


Ведучі розповіли про одну з трагічних сторінок нашої історії — Афганську війну, в якій українські юнаки складали екзамен на зрілість, мужність і гідність. Ця війна 10 років несла смерть, каліцтво, одягнула в жалобу тисячі материнських сердець.

Під час заходу звучали пісні та вірші, присвячені Афганській війні. Не залишив байдужим жодного присутнього і відеосюжет про воєнні дії в Афганістані, про  воїнів, які пройшли через пекло тієї війни.



Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, запаливши свічку та схиливши голови перед світлою пам’яттю полеглих бійців.

На книжковій виставці “Війна... чужа, неждана, непотрібна”, підготовленій бібліотекарями, були представлені історично-документальні матеріали, спогади воїнів-афганців, художні твори, пісні та вірші про Афган.

Ведучі побажали юним учасникам заходу здоров’я, щасливого майбутнього, а головне — мирного неба над головою.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.