Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Виховання казкою: “Цілеспрямованість і цінності життя”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

19 квітня вихователі Миколаївського державного комплексу соціальної реабілітації дітей-інвалідів знов із захопленням прийняли участь у тренінгу з казкотерапії, який провела для них завідуюча науково-методичним відділом МОБЮ Ія Валеріївна Отверченко.


На цьому занятті вихователі розглядали життєві цінності і знайомилися з методиками досягнення цілей.

Ія Валеріївна зауважила, що цілеспрямованість - це ступінь активності людини в досягненні мети і, що 70 відсотків поставлених цілей, не досягаються людьми через нестачу мотивацій. Вона запропонувала учасникам тренінгу згадати казкових героїв, які досягли своєї життєвої мети, та обговорили їх моделі поведінки. Потім вихователі реабілітаційного центру розробили алгоритм мотивації себе на досягнення мети і з задоволенням виконали декілька психологічних вправ.

Під час вправ учасники тренінгу відпрацьовували вміння переконувати, знаходити аргументи на користь своєї позиції, вчилися груповій згуртованості.

Наприкінці заняття всі ще раз погодилися, що казкотерапія є одним з найцікавіших напрямків практичної психології та виразили побажання наступних зустрічей.
 

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.