Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Місячник читання “Книга — всесвіт в палітурці” завершився акцією

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

18 квітня відбулася акція “Бібліотека дарує посмішки”, яка стала заключним акордом Місячника читання “Книга — всесвіт в палітурці”, що проходив в бібліотеці з 14 березня по 18 квітня. Місячник читання мав на меті не тільки залучити молодь до невичерпних джерел знань, а й надати можливість кожному читачу відчути себе бажаним гостем в бібліотеці.

Місячник читання “Книга — всесвіт в палітурці” завершився акцією

Юнаки та дівчата спілкувалися з письменниками і поетами (Олександром Фіногєєвим, Наталією Івановою, Віталієм Рогожею, Євгеном Положієм), занурювались в пригодницький світ Роберта Стівенсона, пробували себе у ролі потенційних працедавців та працівників і засвоювали основні правила працевлаштування, мали змогу більше дізнатися про “родзинки” професій журналіста, бібліотекаря, педагога, письменника, відкрити для себе нові цікавинки рідної країни, перевірити знання творчості Павла Тичини, ознайомитися зі “свіжою” пресою, книжковими виставками “Південні поетичні хвилі”, “Українська література: від невідомої класики до сучасного бестселера”, “Все ответы в словаре: Что? Когда? Откуда? Где?”.

Під час акції молодь приймала участь у веселих конкурсах “Міняю кульку на віршик”, “Намалюй портрет друга”, літературних вікторинах “Вгадай героя книги”, “Уважні і начитані”, показала свою спритність та ерудицію. Найбільш очікуваним було нагородження цікавими книжками кращих в номінаціях “Юний ерудит”, “Ввічливий читач” та пригощання ароматним чаєм з печивом.

До речі, ввічливими і вдячними виявилися всі присутні: читачі подякували бібліотекарям за гостинність та заряд позитивних емоцій, бібліотекарі читачів — за їх активність та бережливе ставлення до книжок. І хоча насичений подіями Місячник читання закінчився, попереду молодь Миколаєва чекає не менш цікавий foot-квест “Історичний Миколаїв” 28 квітня і мистецька акція “Ніч у Миколаєві” 20 травня.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.