Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Skype-міст: Житомир — Миколаїв

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 жовтня пройшла чергова Skype-зустріч в рамках міжрегіонального проекту «Всеукраїнський бібліотечний простір для молоді: ланцюжок єднання». Колеги з Житомирської обласної бібліотеки для юнацтва ділилися своїм досвідом та розповідали про найкращі проекти.


Ознайомила співробітників МОБЮ з роботою житомирських колег Олена Сергіївна Іщук, головний бібліотекар читального залу. Вона розпочала розповідь зі слів: «Після нашої попереднього спілкування, перше, що ми зробили, це одразу зайшли на ваш сайт». Олена Сергіївна запропонувала переглянути відеосюжет про Житомирську обласну бібліотеку для юнацтва та презентацію «Сучасна бібліотека — сучасній молоді», в якій детально описані цільові комплексі програми, школа правових знань «Підліток», масові заходи, лекторії, літературно-музична вітальня. Фахівець зазначила, що Житомирська юнацька бібліотека веде активну роботу у багатьох соцмережах, має сторінку на порталі «Житомирських новин».

В ході онлайн-спілкування житомирські та миколаївські колеги обмінялися  думками щодо забезпечення успішної діяльності бібліотек для юнацтва.



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.