Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Всеукраїнський конкурс-вікторина «Україна — європейська держава»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Державною бібліотекою України для юнацтва підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу-вікторини «Україна — європейська держава». Нажаль, серед переможців немає юнаків і дівчат з Миколаївщини.

Обласний тур проводився Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва з 15 квітня по 25 червня 2009 року. У конкурсі взяли участь юнаки та дівчата з 12 районів області, представлено 21 роботу. П'ять центральних районних бібліотек організували попередній відбір на районному рівні: Арбузинська; Баштанська; Веселинівська; Миколаївська; Новобузька.

Роботи оцінювало Журі у складі: Наталії Іванової, директора Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва; Наталії Моісеєвої, завідуючої Центром електронних засобів інформації Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова, консультанта Центру європейської інформації; Ярослава Індикова,  тренера з рольових ігор з європейської тематики; Оксани Ярмоленко, заступника директора по бібліотечній роботі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва; Ірини Бринкіс, завідуючої відділом читального залу ОБЮ; Марини Петрової, завідуючої відділом інформації, маркетингу і менеджменту ОБЮ; Наталії Драгуновської, бібліотекаря І категорії відділу інформації, маркетингу і менеджменту ОБЮ.

При визначенні переможців враховувались вірність та лаконічність відповідей, правильність оформлення роботи, власне бачення та змістовність викладеного матеріалу.

Журі вирішило переможцями обласного туру визнати:

І місце — Катерину Григоренко, Миколаївський р-н, с. Весняне

ІІ місце — Артема Воїнського, Первомайський р-н, с.Синюхин Брід, і Івана Березу, Баштанський р-н, смт Баштанка

ІІІ місце —Ярослава Барабаша, Казанківський р-н, с. Миколаївка, і Аліну Шинкарюк, Казанківський р-н, смт Казанка.

Всі переможці обласного туру нагороджені грамотами. Вітаємо!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.