Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Онлайн-зустріч з Вірою Марущак

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

«А жінка в світ приходить для любові» — лейтмотив онлайн-зустрічі письменниці Віри Марущак з читачами Кир'яківської сільської бібліотеки-філії Миколаївської ЦБС, старшокласниками Кир'яківської ЗОШ, членами клубу за інтересами «Любава», мешканцями громади на чолі з сільським головою Т. М. Каплею, працівниками будинку культури та жінками-керівниками установ та закладів місцевої громади.

У сільській бібліотеці, яку очолює А. В. Гарагуля, є книжки Віри Іванівни Марущак, але учасникам онлайн-зустрічі було важливо познайомитися та поспілкуватися з їх авторкою. Письменниця привітала всіх з приходом весни, а також виконала їх прохання — прочитала оповідання «Пролісок», присвячене міжнародному жіночому святу. Із захопленням, прислухаючись до кожного слова авторки, жінки забули про свою домашню роботу, повсякденну турботу і  ще раз пережили почуття першої закоханості, ніжності, та любові.

Учасниці клубу за інтересами «Любава» подарували пісню улюбленій письменниці та її колегам. Взаємна симпатія і тепла дружня атмосфера панували під час спілкування. Тепер кир'яківці з нетерпінням чекають на зустріч з Вірою Іванівною у своїй бібліотеці.



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.