Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти 27 грудня в обласній бібліотеці для юнацтва проведено новорічне свято “Новий рік — дітям!” для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Новий рік — дітям!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 грудня в обласній бібліотеці для юнацтва проведено новорічне свято для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики із малозабезпечених сімей. Організатори — Миколаївський обласний благодійний фонд “Індиго”, Терновський будинок культури і обласна бібліотека для юнацтва.


Героями новорічної вистави стали Дід Мороз, Снігуронька, Новорічна листівка і звірята: мишеня, вовк і тигреня — символ наступного року за східним календарем. Не обійшлось без злих розбійників-піратів, але Добро завжди перемагає зло.

У розважальній програмі були конкурси віршів, пісень, танців, спортивні змагання, за участь у яких кожний отримав призи. Наприкінці свята під прикрашеною ялинкою під запальну музику всі отримали від Діда Мороза і Снігуроньки новорічні подарунки.

До свята оформлено цікаву експозицію “Новорічна листівка — диво, створене людиною”, познайомитись з якою можуть всі бажаючі миколаївці.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.