Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Ланцюжок єднання: Тернопіль — Миколаїв

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 березня бібліотекарі Тернопільської обласної бібліотеки для молоді ділилися своїми здобутками та кращими практичними напрацюваннями під час онлайн-зустрічі, що відбулася в рамках міжрегіонального проекту “Всеукраїнський бібліотечний простір для молоді: ланцюжок єднання”

Директор Тернопільської ОБМ Л. С. Гук подякувала миколаївським колегам за ініціативу у проведенні онлайн-зустрічі та побажала плідної співпраці.

Заступник директора Галина Якуб провела віртуальну екскурсію “молодіжною бібліотекою файного міста” та на прикладі ТОБМ довела, що бібліотека є крутою фотозоною.

Тетяна Кривокульська, бібліотекар відділу соціокультурної діяльності, поділилася досвідом реалізації проекту “Бібліотека-Поліція-Спільнота”.

Про “Smart Kid” Тернопільської ОБМ розповіла завідувач сектору обслуговування дітей Анна Василюк.

Павлина Гук, завідувач сектору “Інтернет-центр”, детально зупинилася на  проекті для слабозорих та незрячих, реалізованому за сприяння Посольства США в Україні, та послугах, що надає сектор даній соціально вразливій категорії читачів з 2013 року, а також проекті “З комп'ютером на ти”, в рамках якого відбуваються тренінги з комп'ютерної грамотності для людей середнього та старшого віку.

Детально про клуб “ПрогТерКлаб”, учасники якого вчаться програмуванню,   розповів завідувач відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Борис Кобильник.

Інформацію про мовні клуби (польські, німецькі, англійські) надала завідувач сектору документів іноземними мовами Оксана Гуменюк.

На завершення надзвичайно цікавої зустрічі — взаємні побажання успіхів, наснаги та нових професійних звершень.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.