Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Стан та перспективи розвитку культурологічної науки”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 березня у ВП “Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв” відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція “Стан та перспективи розвитку культурологічної науки”, участь у якій взяли і фахівці обласної бібліотеки для юнацтва.

Після пленарного засідання робота конференції продовжилася в наукових культурологічних студіях. У секції “Соціально-комунікаційний простір культури” з доповіддю “МОБЮ news: бібліотечне телебачення для молодіжної тусовки” виступили провідний бібліотекар відділу автоматизації бібліотечних процесів Тетяна Гервасьєва і бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді Ірина Холодулькіна. Випуск бібліотечних новин, представлених увазі учасників конференції, містив досягнення, здобутки та кращі практичні напрацювання МОБЮ в царині політичній, економічній, соціальній, освітній, а також вісті з районів та, звичайно ж, рекламу.

Робота в студіях сприяла зростанню професійної компетентності, обміну досвідом, діловому спілкуванню між колегами та партнерами.

На завершення — вручення сертифікатів учасників конференції та спільне фото.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.