Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Правові знання для майбутніх виборців

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Онлайн-турніри “Я — юний виборець”, організовані ОБЮ до Року реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право!”, тривають для учнівської та студентської молоді. 23 березня тонкощі виборчого права опановували студенти Миколаївського політехнічного коледжу, а 12 квітня — старшокласники ЗОШ І-ІІІ ст. №32 ім. Кривоносова С. С.
Організатори заходів — бібліотекарі сектору медіа-освіти і творчості молоді  — розповіли учням та студентам, що формат турніру передбачає три блоки із завданнями різної складності. У першому ігровому блоці — загальні правові знання, необхідні майбутньому виборцеві. У другому і третьому пропонуються до розгляду різні типові ситуації, які трапляються під час виборчої кампанії.
 
Учасники поділилися на команди. Відповідаючи на запитання, знаходячи правильні рішення в запропонованих ситуаціях, молодь отримувала та закріплювала правові знання, вчилася критично мислити і виявляла готовність свідомо робити свій громадянський вибір і займати активну громадянську позицію в суспільстві. Юнаків і дівчат цікавили практичні аспекти виборчого процесу: як стати спостерігачем на виборах, як проголосувати на іншій дільниці тощо. На всі запитання вони отримали компетентні відповіді.
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.