Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тренінг з тимбілдингу в бібліотеці

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

12 квітня в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся тренінг “Team building: побудова ефективної командної взаємодії”, учасниками якого стали студенти групи Миколаївського коледжу транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. А. Лазаряна.
Тренінг з тимбілдингу в бібліотеці


Метою тренінгу було створення моделі ефективної команди, формування та посилення загального командного духу, прийняття особливостей один одного, отримання навичок спільної роботи, навчання прийомам вироблення загальної стратегії та здатності йти на компроміс.

Ведуча Ірина Холодулькіна запропонувала учасникам тренінгові вправи: гру-мікрофон “Розрекламуй себе”, “Розминки для мозку”, “Криголами”. Щоб створити атмосферу довіри та позитивного настрою, бібліотекар запропонувала студентам “розрекламувати” себе, представившись і описавши трьома словами. Учасники реагували по-різному: хтось швидко схарактеризував себе, хтось, навпаки, ненадовго замислювався, однак всі були щирими та відвертими.

Завдяки своїй активності та відкритості юнаки з легкістю створили “міцне поле” командної взаємодії, були творчими та креативними. Вони зрозуміли, щоб досягнути успіху в командній праці — треба не лише працювати, а й вміти спілкуватися, вміти чути одне одного. Учасники добре співпрацювали під час виконання завдань на зміцнення командного духу; вчилися розуміти один одного без слів і без зорового контакту.

Молоді сподобалося тренінгове заняття, тому що процес навчання був цікавим та необтяжливим. Студенти подякували за участь у тренінгу, за отримані знання  і позитивні емоції, а бібліотекарі подарували кожному учаснику побажання-мотиватор, як то “Навчіться панувати над своїми думками, і ви будете щасливі”, “Сьогодні для вас найкращий день! Як і всі інші!”, “Якщо ви проявите ініціативу, успіх не змусить себе чекати” тощо.

Свій настрій після тренінгу учасники резюмували, залишаючи позначки біля символічних смайликів :-) :-| :-( Тішимося, що переміг смайл :-) !

Запрошуємо усіх бажаючих на тренінг з тимбілдингу. Заняття буде проведене в зручний для вас час. Кількість учасників одного тренінгу — до 20 осіб.

Заявки на участь у тренінгу приймаються електронною поштою ( Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ) або за телефоном контактної особи.

Контактна особа: Холодулькіна Ірина. Телефон: (0512) 37-69-87.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.