Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Квест “Миколаївщина багатонаціональна”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 квітня в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся квест “Миколаївщина багатонаціональна: події, постаті, факти”. Співорганізатором заходу стала Рада національних товариств Миколаївської області.


Квест “Миколаївщина багатонаціональна”


Мета заходу — спонукати молодь до вивчення історії розвитку власної та інших національних громад на теренах Миколаївської області в ім'я збереження міжнаціонального миру та згоди в суспільстві. Таку просвітницьку місію взяла на себе обласна бібліотека для юнацтва.

У квесті взяли участь команди “Лехія” (Миколаївське обласне товариство поляків), “Діалог” (євроклуб “Діалог” і Миколаївська обласна ГО “Русская национальная община “Русичъ”) і “Хаястан” (обласна молодіжна організація Спілки вірмен України).

Модератор заходу Андрій Алієв підготував для команд різноманітні завдання. Учасники квесту проявили себе знавцями кулінарних страв різних народів, продемонстрували обізнаність з хореографії та національного одягу. Ігровий час, цікавий і пізнавальний, пролетів непомітно.

Доки компетентне журі на чолі з головою правління Ради національних товариств Миколаївської області Л. С-М. Каймаразової підраховували результати конкурсів учасники команд завзято відповідали на бліц-опитування, присвячене визначним постатям, історичним подіям та географічним назвам.

Перемогу в квесті здобула команда “Лехія”, срібло — за “Діалогом”, а “Хаястан” замкнув трійку призерів.

Молодь отримала не тільки почесні грамоти, а й подарунки — книги і солодощі. Фінансову допомогу у придбанні призів надав голова Миколаївської регіональної організації Конгресу азербайджанців України А. А. Магеррамов.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.