Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Вивчаємо іноземну самостійно

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Літо — пора не лише відпочинку, яскравих вражень і цікавих подій, а й пора розвитку та самовдосконалення, особливо для молоді. 20 червня бібліотекар відділу “Інтернет-центр” Юлія Задеряка ознайомила читачів бібліотеки з Топ-10 сайтів для вивчення англійської мови.

Особливу увагу молоді бібліотекар зосередила на таких сервісах:
Duolingo — сервіс для вивчення іноземних мов з нуля. Програма побудована у формі “дерева досягнень”: щоб перейти на новий рівень, потрібно спочатку набрати певну кількість очок, які даються за правильні відповіді;
FreeRice — тренажер для поповнення словникового запасу англійської мови з вправами з граматики та тестами Заняття побудовано у вигляді гри — за кожну правильну відповідь ви отримуєте трохи рису, щоб нагодувати голодних;
Situational English  — пропонує вивчати англійську через ситуації. На сайті зібрано близько 150 статей, в яких, залежно від контексту, пропонуються готові вираження і реакції. Матеріали доступні українською мовою.

Юнаки зареєструвалися на сайті Duolingo і перевірили рівень своїх знань з англійської мови. Присутні погодилися, що такі сервіси є дуже цікавими, корисними і зручними.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.