Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нова генерація лідерів: Алла Михальченко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 березня в рамках циклу бенефісів молодіжних стартапів “Нова генерація лідерів” в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч із успішною миколаївською кондитеркою Аллою Михальченко.

Модерував зустріч завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв, який з задоволенням представив гостю присутній молоді — студентам Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій — і одразу ж взявся до справи: виясняти, як Алла дійшла до такого життя — смачного і солодкого. Адже вона має фінансову освіту, десять років успішно працювала в банківській сфері і ось маємо — кондитер. Та ще й знаний, успішний і брендовий. Алла — неймовірно чарівна, відкрита, щира, комунікабельна, позитивна, не створюючи флеру таємничості, розповіла про те, як починала власну справу, хто надихав її і підтримував, поділилася секретами створення бренду та успішної роботи з клієнтами. Отож, вона вірить в силу думки і в себе. Саме це і допомогло розпочати новий етап в житті — започаткувати власну справу в дуже непростий для всієї країни період (це був час Майдану, політичної і економічної кризи). Поряд був коханий чоловік, який довгий час був Аллиним найближчим помічником, аж поки півроку тому команду поповнила Марина — помічниця, яка вже стала незамінною. Рецептом успіху бренду “Алла Ворона” (назва — від дівочого прізвища. Адже, створюючи бізнес на віки, називай його своїм іменем) є постійний розвиток, пошук нових ідей, індивідуальний підхід до кожного клієнта, більшість з яких, до речі, стають постійними.

Звичайно, поговорили про “Миколаївський Наполеон”. Про конкурс і про торт. Алла мала бути членом журі, а стала учасницею. За неділю придумала свій “Наполеон” — багатошаровий і супер-комбінований. Цей та всі інші незатверджені вимогливою Аллою “наполеонівські” варіанти, а їх було чимало, і ми впевнені, що були вони смачнющі, дегустував чоловік. Ото щаслива доля у Руслана! Алла взяла срібло і класний міксер, а ще — всенародне визнання. 
 
Переглядаючи світлини проекту “Крутые сладости для крутых девчонок”, де разом із успішними бізнес-леді та миколаївськими селебріті позували й Аллині смаколики, кожна присутня дівчинка думала, хто ж вона: ніжний еклер чи легкий макарон, шоколадне тістечко чи мусовий тортик... “Краса в кожній дрібниці. У моїй роботі кожен завиток має значення і у кожної деталі своє місце”. Краще не скажеш. Що тут додати?!
 
Хіба що трішки професійного екшну. Як довезти до місця призначення (сусідня область, наші дороги, літня спека!) 42-кілограмовий торт, зібрати його на місці, дотримуючись строгого таймінгу, не впасти від знесилення і не захворіти під кондиціонером на 15° у легкій сукенці; як зібрати себе “в кучу” і спекти за кілька годин новий торт після того, як перший впав, не доїхавши кілька сотень метрів до замовника. Але нічого не страшно, коли ти займаєшся улюбленою справою. Так каже Алла. Її приклад мотивує, вона сама — надихає. 
І ще кілька лайфхаків від гості: вірте в себе, доводьте справу до кінця, постійно навчайтеся, вдосконалюйте свій розум і своє тіло. І все вийде. 
 
Наостанок була автограф-сесія, були взаємні побажання успіхів, щирі посмішки і квіти. І ще буде дружба, бо за знайомство з такими людьми як Алла Михальченко треба дякувати долі. І ми дякуємо.
 
P.S. А ще дякуємо Аллі за неймовірно смачнющі макарони :-)

 

 

 

 

 

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.