Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Просвіта юних виборців

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

29 березня старшокласники Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №34 стали учасниками освітньо-ігрового воркшопу “#МОЛОДЬ_іде_на_ВИБОРИ”, організованого ОБЮ з метою сприяння реалізації молоддю своїх виборчих прав і поширення інформації про основи виборчих процесів.

Бібліотекарі сектору медіа-освіти і творчості молоді зазначили, що вибори — це основа і сутність демократії. Молодь як активна верства суспільства має брати участь в його розбудові, а кожен виборець (особливо той, що вперше голосуватиме) повинен володіти знаннями та розуміти виборчий процес. І одразу взялися до справи: розповіли старшокласниками про виборчу систему в Україні, джерела виборчого права, про його суб’єкти та принципи, роз’яснили організацію виборчого процесу в Україні.

Учні слухали уважно, ставили додаткові запитання, міркували та обговорювали. Для закріплення отриманих знань бібліотекарі запропонували молоді зіграти в інтерактивну гру “Абетка виборця”. Школярі активно включилися в ігровий процес, адже мали змогу спробувати себе в якості виборців, кандидатів, членів виборчої комісії, спостерігачів.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.