Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Правова біржа в політехнічному коледжі

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

7 травня в Миколаївському політехнічному коледжі відбулася правова біржа “Адміністративні правопорушення: запобігання і відповідальність”, організована за ініціативою обласної бібліотеки для юнацтва в партнерстві з Миколаївським місцевим центром з надання безплатної вторинної правової допомоги та Центром ювенальної пробації м. Миколаєва.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безплатної первинної правової допомоги Вікторія Миколаївна Царьова визначила поняття адміністративного правопорушення, навела приклади найпоширеніших видів правопорушень, які вчиняють неповнолітні, і звернула увагу на особливості адміністративної відповідальності.

Психолог Центру ювенальної пробації м. Миколаєва Любов Борисівна Нарсія на конкретних прикладах зі своєї професійної діяльності надала студентам поради щодо уникнення ситуацій, які можуть призвести до адміністративних правопорушень.

Під час зустрічі студентська молодь отримала багато корисної інформації: як уникнути конфліктної ситуації і розпізнати агресора, як навчиться регулювати власні емоції, почуття та поведінку, як поводитися у разі затримання співробітниками поліції тощо.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.