Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Інтернет-міст ерудитів Миколаїв — Херсон

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

22 листопада Миколаїв і Херсон з'єднав студентський інтернет-міст “Terra інтелекту”, ініційований Херсонською центральною міською бібліотекою імені Лесі Українки.

Змагалися три команди — студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Херсонського морського коледжу рибної промисловості, Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу. Молодь шукала відповіді на каверзні питання, на кшталт, куди можна поставити воду, аби закип’ятити; кому додають ще один стілець у одному американському готелі, якщо за столом збирається 13 людей; назвати ступінь сімейної спорідненості музичного гурту, що виступав в перерві фіналу на Євробаченні 2017 року. Перемогу з відривом лише в один бал здобули студенти морського коледжу, а миколаївська команда зайняла срібну позицію — трохи не вистачило знань херсонських реалій.

Наприкінці гри команди обмінялися враженнями щодо запитань і самої гри і домовилися про нову зустріч. Нагадуємо, що в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва діє Школа ерудитів “Ігри інтелекту”.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.