Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Голосуйте за своїх!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В обласній бібліотеці для юнацтва було весело і урочисто. Пісенний дует «Дядя Слава + Інна Річе» давав святковий концерт напередодні свого від'їзду до Криму в Міжнародний дитячий центр «Артек». Саме там відбудеться відбір конкурсантів на «Дитяче Євробачення 2010».

Інна Прічепій з Нової Каховки і Слава Куйбар з Миколаєва сподіваються, що вони будуть кращими серед 14 учасників, які увійшли до фіналу.

Виконавцям дуже хочеться представляти Україну на Євробаченні. Їх яскравий талант, дзвінкі голоси і змістовна пісня дуже сподобалися членам фан-клубу, який вже декілька років існує при ОБЮ.

Молодих артистів вітала директор ОБЮ Наталія Іванова, яка розповіла про те, як підтримувала молодь учасника минулого Євробачення Ілону Галицьку. Завдяки SMS-голосуванню читачів бібліотеки, членів фан-клубу та жителів області дівчина змогла поїхати на престижний пісенний конкурс. У цьому році Наталія Вікторівна звернулася за підтримкою до читачів районних бібліотек і колег з Херсону. Голова обласної молодіжної колегії при облдержадміністрації Марина Дубіна теж пообіцяла допомогти в голосуванні, адже Інна і Слава гідні того, щоб бути першими.

Переможці різних престижних конкурсів займаються у вокальній студії «Капріz» при Миколаївському обласному Палаці культури під керівництвом Тетяни Островської.

Як сказали виконавці, всі свої життєві сподівання вони пов'язують з музикою. Інна Прічепій мріє стати композитором, а Слава Куйбар — солістом. Це – в майбутньому, а найближча мрія – гідно представити Україну на Євробаченні.

Заслужений артист України, керівник ансамблю української народної, авторської та сучасної пісні «Вільні козаки» при обласній філармонії Олександр Сичьов привітав дует і побажав успіхів молодим колегам. Він подарував їм нову пісню, написану в співавторстві з директором ОБЮ Н. Іванової – вальс «Старий двір».

Фінал конкурсу транслюватиметься 31 липня по першому Національному каналу телебачення.

Підтримаємо дует «Дядя Слава + Інна Річе» своїми голосами!

 

 

 

 

duet duet duet duet duet duet duet duet

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.