Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Майбутні олімпійці у “Космосі”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Літо — це пора, яку очікують всі, хто полюбляє тепло, хто мріє зануритися в ласкаві хвилі моря. Але більш за всіх чекають на літо школярі, адже воно пов’язане з таким бажаним для них словом «канікули». За час літніх канікул підліткам необхідно не лише відпочити від школи та уроків, а й оздоровитися, адже треба відновити сили, набратись позитивної енергії до початку нового навчального року. А батьки бажають, щоб діти не тільки відпочили від школи, а й з користю провели літній час. Краще за все, це відбувається в дитячих оздоровчих таборах.


Такий оздоровчий табір під назвою «Космос», де влітку відпочивають діти від 7 до 17 років із малозабезпечених та соціально незахищених родин Миколаївщини, знаходиться в одному з мальовничих куточків села Рибаківка Миколаївської області. Яскраве літнє сонечко дарує мешканцям цього табору  приємне тепло, а дорослі – корисний відпочинок у колі своїх однолітків та участь у цікавих культурно-спортивних заходах.

10 липня до табору завітали гості з Миколаєва. Для 350-ти мешканців табору вони провели свято «Спорт очима дітей», присвячене першим Юнацьким Олімпійським іграм-2010, що відбудуться в Сінгапурі з 15 по 27 серпня цього року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою заходу стало інформування молоді про позитивний вплив на здоров’я людини оптимальної рухової активності через популяризацію досягнень миколаївських олімпійців-земляків з метою залучення молоді  до регулярних фізкультурно-оздоровчих занять.

Протягом усього дня проводилися веселі естафети за участю відомих спортсменів Миколаївщини, серед яких — Заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 1999 року з стрибків в висоту, багаторазовий призер чемпіонатів світу з легкої атлетики, бронзовий призер Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, переможець та призер багатьох міжнародних змагань,  член Комісії атлетів ЄОК, Президент Федерації з легкої атлетики Миколаївської області (ФЛАУ) Інга Бабакова та Заслужений майстер спорту України, чемпіон Європи, бронзовий призер Чемпіонату світу, учасник  Олімпійських ігор 2004 року в Греції Олег Машкін.

Конкурс плакатного малюнку «Прокладаючи шлях» провела голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» – Ольга Криницька, а вікторину — відома миколаївська письменниця, член обласної організації Національних спілок письменників та журналістів України, працівник обласної бібліотеки для юнацтва Віра Марущак. Усіх учасників і переможців було нагороджено медалями, призами та дипломами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спортивні змагання, конкурси, свята — це те, що допомагає підліткам бути сильними, здоровими, бо всі розуміють: «здоров’я дітей — здоров’я нації».

Організаторами заходу стали Миколаївська обласна громадська організація «Федерація легкої атлетики», Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго», громадська організація «Федерація боксу Миколаївської області», Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва. Свято відбулося за підтримки  громадської організації «Федерації боксу Миколаївської області» та Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго».

 

ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka

 


 

 

 

 

 

ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka

 


 

 

 

 

 

ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka ribakovka

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.