Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Всеукраїнський день бібліотек: святкові розваги

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В святковий день обласна бібліотека для юнацтва запросила своїх читачів відзначати й розважатися. Всі ігри-конкурси-веселощі відбувалися під гаслом однойменної акції «Бібліотека – Всесвіт у зручному форматі». Організатори святкових забав – бібліотекарі відділів обслуговування користувачів та «Інтернет-центр».

Матчем з бібліодартсу “Книжки, в які грають, ігри, які читають” керувала провідна бібліотекарка Марина Петрова. Важливо було не лише поцілити в мішень, а й правильно відповісти на запитання з української і зарубіжної літератури. Дартсмени виявилися добре обізнаними в основах теорії літератури, а також у творчості «програмних» письменників: Івана Нечуя-Левицького, Івана Франка, Тараса Шевченка, Михайла Коцюбинського, Василя Симоненка, Дмитра Павличка, Михайла Стельмаха, Антуана де Сент-Екзюпері, Оноре де Бальзака, Оскара Вайльда та багатьох інших. Змагання були запеклими та емоційними, втім, принцип фейр-плей дотримувався чітко.  

Не збавляючи змагального азарту, молодь зіграла у вікторину «Комп'ютерна всезнайка». Бібліотекарка Юлія Задеряка «сипала» запитаннями з інформатики. Пристрої для введення/виведення даних, апаратне і програмне забезпечення ПК, носії інформації, графічні редактори, «вінда» та її специфіка – все це лускалося, як горішки. Дійсно, комп'ютерні всезнайки. До того ж всі без виключення! За що і отримали подарунки від бібліотеки. Так тримати!


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.