Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Zoom-вікторина “Марсіанські хроніки Рея Бредбері”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

На запрошення програми малих стипендій з вивчення англійської мови English Access Microscholarship Program, яка фінансується Державним департаментом США і впроваджується міжнародною неприбутковою організацією Project Harmony, 8 жовтня завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Андрій Алієв провів zoom-вікторину, присвячену 100-річчю від дня народження видатного фантаста Рея Бредбері.

Учні та учениці навчальних закладів міста Миколаїв віком 13-15 років, які хочуть покращити рівень володіння англійською мовою, об’єдналися у три команди. Учні-стипендіати мали відповісти на запитання, побудовані на цитатах і сюжетах творів письменника, відгадати по світлинах, появу яких винаходів XX — початку XXI століття передбачив саме автор «Марсіанських хронік», водночас не переплутати їх з винаходами, які описали його колеги по фантастичному цеху: Р. Хайнлайн, А. Азімов, Д. Браннер, А. Кларк тощо. За підсумками дистанційної вікторини з великим відривом команди розподілилися наступним чином: Imposters — 10 балів, Калина — 6 балів, Жак Фреско — 3, 5 бали. Модератор привітав команду переможців та запросив школярів після зняття карантинних обмежень до участі в іграх Школи ерудитів у стінах бібліотеки.


Програма English Access Microscholarship Program надає можливість дітям з інвалідністю, з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають англійської мови або мають мінімальні знання з неї, безкоштовно поглибити свої знання, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички. Також заохочуються до участі у програмі діти учасників антитерористичної операції, які загинули чи отримали поранення під час бойових дій, з родин переселенців.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.