Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нова генерація лідерів: Віктор Качанов

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Осінній сезон бенефісів молодіжних стартапів «Нова генерація лідерів» триває. Героєм жовтня став креативний моушн-дизайнер Віктор Качанов.

Віктор народився в Миколаєві, закінчив ЗОШ №13. Навчався в Миколаївському коледжі культури і мистецтв на спеціальності «Хореографія», вивчав режисуру в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка. Покинув навчання у виші і почав самостійно опановувати складний процес створення анімаційної графіки. Нині Віктор працює у великій міжнародній компанії, спеціалізується на 3D-моделюванні та анімації.

Хлопець зізнався присутнім – студентам будівельного коледжу, що його шлях у професію був непростим. Спеціальної освіти він не мав, зате мав велике бажання розвиватися, не боявся труднощів і готовий був працювати не покладаючи рук. Віктор і нині постійно навчається чомусь новому, займається саморозвитком. Він підкреслив, що цього потребує дана індустрія. Якщо не бути в курсі трендів та інновацій, довго (а головне – успішно) працювати в сфері моушн-дизайну ти не зможеш. До того ж робота потребує ще й фізичної витривалості. Гість зазначив, що, готуючи один конкретний проєкт, може працювати по 17 годин на добу.

Студенти були в захваті від спікера. Детально розпитували Віктора про складнощі та цікавинки його роботи. Наостанок гість побажав майбутнім архітекторам ризикувати, не боятися змін і займатися лише тим, що надихає, приносить користь та задоволення.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.