Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Карантинна осінь: діалоги порозуміння в Академії дитячої творчості

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Зазвичай на дискусійний майданчик перетворюється Молодіжний простір обласної бібліотеки для юнацтва, але цього разу бібліотекарі завітали до Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. «Академія дитячої творчості», щоб разом із учнями 7-Б класу розібратися у багатьох питаннях, пов'язаних із психологією.

«Діалог це – можливість висловитися самому, почути іншого та краще зрозуміти себе, саме тому Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва у 2020 році розпочала новий важливий проєкт – “Діалоги порозуміння”, – зазначила координаторка проєкту, бібліотекарка і психологиня Марина Чередниченко. Вона зауважила, що і вибір сьогоднішньої теми також не випадковий, адже, починаючи з 1992 року, 10 жовтня в усьому світі щорічно відзначають Міжнародний день психічного здоров'я. Пані Марина запропонувала учням поміркувати над тим, що таке психічне здоров'я, що може зробити кожна людина для його збереження, та у якому разі треба звернутися по допомогу до спеціаліста.

Учні дізналися, у чому полягає різниця між психіатром, психотерапевтом і психологом, позбулися страху перед зверненням по психологічну допомогу та дійшли спільного висновку: аби успішно протистояти звичайним життєвим стресам, абсолютно нормально звертатись до психолога.

Марина Олегівна ознайомили учнів із багатьма матеріалами з питань психології, розміщеними на сайті бібліотеки, разом переглянули відео “Чи так все просто зі смартфоном?” та виконали фізичні вправи, які корисно робити, коли користуєшся цим ґаджетом.

Зустріч пройшла у дружній, позитивній атмосфері. Пані Марина навіть отримала на згадку свій портрет, який під час заходу намалювала одна з талановитих учениць Академії. Сподіваємось, що ці учні вже не залишаться сам на сам зі своїми проблемами, адже тепер вони знають, що звертатися по допомогу до психолога не соромно і не страшно.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.