Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Участь в онлайн-семінарі «Пріоритети і орієнтири роботи бібліотек освітніх закладів»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

29 жовтня фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва взяли участь в онлайн-семінарі «Пріоритети і орієнтири роботи бібліотек освітніх закладів», організованому Методичним об’єднанням завідувачів бібліотек закладів фахової передвищої освіти Миколаївської області.

Завідувачка науково-методичного відділу МОБЮ Ірина Бринкіс у своєму виступі наголосила, що сучасне інформаційне суспільство зумовило розвиток нових тенденцій у бібліотечній діяльності. Це призвело до зростання вимог до професії бібліотекаря. Престиж бібліотеки в певній мірі залежить від рівня кваліфікації і професіоналізму її працівників. Саме тому МОБЮ як методичний центр для бібліотекарів і працівників центральних бібліотечних систем та публічних бібліотек ОТГ, які відповідають за роботу з юнацтвом, так опікується саме цими напрямками роботи, проводячи семінари та консультації, організовуючи соціологічні дослідження, готуючи вебінари з актуальних фахових тем, методичні рекомендації, матеріали для сайту і блогу тощо.

Провідна бібліотекарка відділу автоматизації бібліотечних процесів Тетяна Гервасьєва звернула увагу колег на скарбничку віддалених ресурсів бібліотеки — розділ “Мультимедіа” — і запросила активно користуватися інтерактивно-медійними продуктами, створеними фахівцями ОБЮ для навчання, розвитку, цікавого дозвілля і відпочинку. Віртуальна бібліографічна довідка стане в нагоді студентам з усієї області, особливо в умовах дистанційного навчання.

Організатори і учасники онлайн-семінару подякували бібліотекарям МОБЮ за цікаву та корисну інформацію.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.