Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Міський відбір на Кубок світу зі «Своєї гри»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3 лютого в Молодіжному просторі обласної бібліотеки для юнацтва пройшов міський відбір на ІХ кубок світу зі спортивної «Своєї гри», який відбудеться навесні цього року. Свої знання протягом 4-годинного марафону випробовували найкращі гравці Миколаївського обласного клубу інтелектуальних ігор.
Спочатку на учасників чекали десять боїв по шість тем в кожному, які зачитував ведучий, керівник Школи ерудитів МОБЮ Андрій Алієв. За правильну відповідь знавцю нараховувались від 10 до 50 очків. Теми, як завжди, були найрізноманітніші. Особливо складними виявилися так звані «матриці», коли з одного словосполучення треба було вигадати п’ять слів. Шкільних чи університетських знань явно було замало, тому доводилось на повну активізувати асоціативне мислення. 
 
 
У фінальному бою з дванадцяти тем зійшлися шаховий тренер Павло, викладач Олексій та фрілансер Андрій. Питання стосувалися Азії, простих двозначних чисел, понять, тотожних назвам книг Нобелівських лауреатів тощо. У равній напруженій боротьбі перемогу здобув Андрій, який, віримо, гідно представить нашу область на міжнародних інтелектуальних змаганнях. Вітаємо переможця!
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.