Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Історичний екскурс «Нація UA»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

18 лютого учні Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну взяли участь в історичному екскурсі «Нація UA», організованому бібліотекарями сектору медіа-освіти і творчості молоді до Дня Героїв Небесної Сотні. 
Бібліотекарка Анна Кондрацька нагадала, що 20 лютого Україна вшановує подвиг учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Разом відновили хроніку події на Майдані Незалежності листопада 2013 – лютого 2014 року, які призвели до історичних змін у країні, згадали людей, які не прагнули геройства, але стали героями, віддавши життя за землю, яку любили: Сергія Нігояна, Назарія Войтовича, Івана Наконечного… Хвилиною мовчання вшанували присутні безневинно загиблих на Майдані.
 
 
Документальне відео подій 20 лютого 2014 року, коли відбулись наймасовіші розстріли протестувальників, спогади очевидців, Шевченковий вірш-заклик у виконанні Сергія Нігояна, пісня Тіани Роз «Мамо, не плач» справили неабиякі враження і не залишили нікого з присутніх байдужим.
 
Вічні слава, честь та вдячність усім, хто боровся і віддав за Україну свої життя!
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.